Nieuws over De Parelvissers

01/12/2023

Marjolijn De Jonghe is onze nieuwe collega. Ze start op 1 januari 2024 in ons team. Marjolijn is klinisch orthopedagoge en psychotherapeute en heeft al 20 jaar ervaring met het begeleiden van ouders met peuters, kleuters en jongere kinderen.

Heb je vragen over je baby, peuter of kleuter en loopt het ouderschap niet zo vlot? Dan kan je vanaf nu ook in onze praktijk terecht bij Marjolijn.

Info over begeleiding ouders en jonge kinderen

01/12/2023

Wij zoeken een toffe nieuwe collega logopedie. Interesse om samen te werken in onze praktijk? Ons team bestaat uit gedreven jonge collega's en enthousiaste collega's met meer ervaring...

Stuur ons je CV door.

Hier vind je meer info over de vacature.

14/09/2023

Niet goed in je vel?

Last van stress of angst? Ben je soms moedeloos of heb je weinig energie? Zijn er momenten van eenzaamheid, ongelukkig voelen of heb je soms donkere gedachten? Zijn je werk of je studies één grote berg geworden waar je tegenaan kijkt? Ben je jongvolwassen en heb je nood aan een gesprek omdat je je niet goed in je vel voelt? Klik hier voor meer info...

17/11/2021

Wij blijven de zorg voor jullie verder zetten, dit doen we in veilige omstandigheden: Lees hier de maatregelen die we nemen in de praktijk om jullie veilig te ontvangen.

Heb je vragen of nood aan gesprek, twijfel niet om ons te contacteren.

 

26/10/2020

Lees hier de maatregelen die we nemen in de praktijk om jullie veilig te ontvangen.

Heb je vragen of nood aan gesprek, twijfel niet om ons te contacteren.

 

27/04/2020

Momenteel bekijken we intern op welke manier heropstart van sessies mogelijk is.

We kiezen ervoor om dit geleidelijk en veilig te doen. Uw therapeut zal u contacteren indien er opnieuw mogelijkheden zijn om naar de praktijk te komen. We denken ook na over een geschikte timing. We zullen niet overhaast te werk gaan en houden ons strikt aan de maatregelen van de overheid. Bedankt voor uw geduld en begrip.

Wij blijven ondertussen wel beschikbaar: Een vraag of nood aan gesprek, twijfel niet om ons te contacteren.

 

06/04/2020

Om tegemoet te komen aan de vraag naar psychomotorische therapie zijn we op zoek naar een nieuwe psychomotorische therapeute(e).

19/03/2020

Jammer genoeg hebben we al onze sessies moeten opschorten omwille van de coronacrisis. Niet essentiële verplaatsingen zijn niet meer toegestaan door de overheid.

  • Voor logopedie en psychomotoriek worden alle sessies opgeschort voor onbepaalde tijd.
  • Voor de kinderpsychiater, psychotherapie, ergotherapie en gezinstherapie worden alle niet noodzakelijke sessies in de praktijk zelf opgeschort.
  • Voor typtien worden met Jelke individuele afspraken gemaakt.

Een vraag of nood aan gesprek, twijfel niet om ons te contacteren:

Indien er toch nood is aan een gesprek, willen wij wel beschikbaar zijn en met jou bekijken op welke manier we jou kunnen ondersteunen: telefonisch, via een onlinegesprek, of toch in de praktijk mits de cliënt of de therapeut niet ziek is en we ons kunnen houden aan de regels van "social distancing".

Hier vind je onze contactgegevens

Als je inschat dat je nood hebt aan een gesprek, twijfel niet om ons te contacteren:

Zodra de sessies in de praktijk opnieuw opstarten, zullen wij u contacteren.

Klik door voor meer informatie.

 

18/12/2019

Om tegemoet te komen aan de vraag naar logopedie zijn we op zoek naar een nieuwe logopedist(e).

01/11/2018

Karlijn Declerck een nieuwe fijne collega is in oktober in onze praktijk gestart.

Karlijn heeft 18 jaar ervaring als psychologe en psychotherapeut met kinderen, jongeren en gezinnen. Je kan bij de Parelvissers nu ook bij haar terecht voor psychologische begeleiding, psychotherapie en gezinstherapie. 

Welkom in ons team, Karlijn!

12/03/2018

Wij laten graag weten dat er weer plaats is voor therapeutische begeleiding in onze praktijk, de wachtlijst is momenteel weggewerkt.

Je kan opnieuw aanmelden, zowel voor psychosociale begeleiding, individuele therapie en gezinstherapie. 

Er is op dit ogenblik opnieuw ruimte om te starten bij Karolien Heyndrickx, de orthopedagoge of bij Toon Van Soom, ergotherapeut en psychotherapeut.

In onze praktijk kan je ook terecht voor logopedie en psychomotorische therapie.

Voor vragen bij onze kinderpsychiater, Jan Umans, is er momenteel wel nog een wachtlijst van enkele maanden.

01/08/2016